Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Dorsz w miodowej marynacie"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 18
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 319
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3564
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 18
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 319
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3564
Składniki
Marynata: wszystkie wymieszaj. Ryby umyj, osusz, natrzyj marynatą. Odstaw na godzinę w chłodne miejsce.
Ryby ułóż w lekko natłuszczonym naczyniu żaroodpornym, skrop resztą marynaty. Piecz ok. 40 minut w temp. 190°C. Korzeń chrzanu oczyść, zetrzyj na tarce. Posyp ryby.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 4 zł.
Przepis przysłała Lucyna Stachowska z Czerwonej Wody</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie