Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odsłona poczciwego dorsza. Prosto, szybko, smacznie, a jednak inaczej.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 135
Polecam.
Odsłon: 219
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 59
...ale pyszny.
Odsłon: 137
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 135
Polecam.
Odsłon: 219
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 59
...ale pyszny.
Odsłon: 137
Składniki
1. Dorsza oczyść i osusz, przypraw solą oraz pieprzem. 2. Obtocz w mące i usmaż na maśle klarowanym na złoty kolor. 3. Usmażoną rybę przełóż do naczynia żaroodpornego. 4. Do słoiczka przełóż miód, musztardę, czosnek i oliwę. 5. Zakręć i potrząśnij kilkakrotnie. 6. Tak przygotowanym sosem polej rybę. 7. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 15 minut. 8. Smacznego.