Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsza wersja warzyw bez tłuszczu. Chrupiące , smaczne i zdrowe.Dietetyczne danie i pyszne.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6596
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6596
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 143
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 841
Składniki
Umytą paprykę obieramy i kroimy w paseczki. Marchew z pietruszką i cebulą również obieramy i tniemy w paski. Na pergamin wykładamy najpierw marchew z pietruszką, potem paprykę z cebulą. Dodajemy przeciśnięty praską czosnek i wszystko posypujemy oregano i pieprzem. Zbieramy rogi arkusza pergaminu i związujemy. Pieczemy ok. 30 -40 min w 180 C. Na 5 minut przed końcem pieczenia rozwinąć pergamin i dodać ser.