Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
JEST PYSZNY. SKŁADNIKI: - 1 budyń waniliowy - śmietana w proszku - śmietan-fix - kolorowa posypka - czekolada gorzka - szklanka mleka 1,5 % PRZEPIS: 1. Ugotuj budyń i ostudź. 2. Podczas studzenia zrób śmietanę : do wysokiego naczynia wlej szklankę mleka i wsyp śmietanę w proszku i porządnie wymieszaj. Dosyp śmietan-fix i mieszaj mikserem tag długo aż stanie się gęsta. 3. Czekoladę zetrzyj na tarce - duże dziurki. 4. wszystko wymieszaj i dodaj kolorową posypkę oraz czekoladę.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Składniki