Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Delikatne talarki w ziołowym cieście"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 276
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 261
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 244
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 276
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 261
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 244
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
Filety usmaż na oleju. Posyp solą i pieprzem. Tosty wkrusz do miseczki. Dodaj posiekane zioła. Dołóż żółtko, sól i pieprz. Wyrób masę, posmaruj nią filety, posyp czerwonym pieprzem. Ułóż je w brytfance. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temp. 225oC. Zapiekaj 5 min. Pokrój w talarki. Podawaj np. z risotto z groszkiem i sosem.
25 min; Porcja: 295 kcal; Cena porcji: 2,25 zł;Źródło: Naj