Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Delikatne roladki z łososia"
Składniki
Zalej żelatynę w szklance połową soku z limonki. Wstaw do naczynia z gorącą wodą i mieszaj, aż żelatyna dokładnie się rozpuści.
Obierz awokado, rozgnieć widelcem i wymieszaj z resztą soku. Dodaj posiekane cebulę i kolendrę oraz śmietanę. Wymieszaj z żelatyną.
Rozłóż arkusz folii, a na niej połowę plastrów łososia, tak aby zachodziły na siebie i utworzyły prostokąt. Posmaruj połową masy, po czym ostrożnie zawiń łososia i okręć folią. Zrób tak samo drugą roladę. Wstaw do lodówki na 6 godzin. Tuż przed podaniem pokrój, udekoruj rzeżuchą i cząstkami limonki.Źródło: Olivia