Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaczki z koperkiem i kotlecik drobiowy w panierce z kokosem
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1919
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1919
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Obrane ziemniaczki postaw do gotowania , pierś przetnij w poziomie na 2-części, przygotuj panierkę ( bułkę tartą wymieszaj z wiórkami kokosowymi lub sezamem) wybij jajko do miseczki i rozbełtaj.
Na patelni rozgrzej olej z masłem klarowanym, plastry piersi panieruj w jajku i bułce i wyłóż na gorący tłuszcz. Upiec z obu stron. Ziemniaczki odcedż i wyłóż na talerze dodaj po kotleciku udekoruj pomidorkami koktajlowymi i koperkiem.