Danie chińskie.

Danie chińskie.
> 5-6 os.
> 60 min
łatwe
tanie
Danie o smakach azjatyckich. Polecam :)

Składniki

Przygotowanie

  1. W garnku zagotowujemy wodę. Na patelni smażymy mieszankę chińską (20 minut). Usmażoną mieszankę wrzucamy do gotującej się wody. Pokrojony w kostkę filet smażymy na patelni dodając 1 łyżkę oleju. W szklance wody rozpuszczamy 2 opakowania przyprawy do dań chińskich. Podduszony filet z patelni wrzucamy do gotującego się garnka z mieszanką chińską. Dodajemy do garnka szklankę z rozpuszczonymi przyprawami do dań chińskich. Wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotujemy 20 minut. Gotujemy 4 torebki ryżu.

  2. Danie podajemy z ryżem.

    Smacznego :)

Składniki
Składniki