Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O bulgogi pisałem już rok temu, gdy nadeszła jesień, w kuchni nadszedł czas na rozgrzewające dania kuchni koreańskiej. Dziś przepis ze zmienioną marynatą. Zamiast kurczaka, można użyć wołowiny.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 27
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 90
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 27
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 90
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Składniki
Mięso marynujemy w marynacie nie krócej niż 30 minut.
Na patelni rozgrzewamy oliwę i smażymy krótko kurczaka w marynacie.
Podajemy z sałatą, marchewką i pastą ssamjang (opcjonalnie) lub ketchupem