Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 114
Polecam.
Odsłon: 735
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 93
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 114
Polecam.
Odsłon: 735
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 93
Składniki
Marchewkę gotujemy w osolonej wodzie z łyżeczką cukru. Po ugotowaniu odcedzamy. Na patelni roztapiamy masło, gdy masło zaczyna się rumienić, dodajemy bułę tartą, gałkę muszkatołową, ostrą paprykę, oraz czosnek granulowany, mieszamy aż się zrumieni na koniec dodajemy marcheweczkę , całość mieszamy i gotowe.
Najlepiej smakuje z ziemniakami i kotletami z mortadeli