Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie, zdrowo i dietetycznie. Proste wykonanie i szybki obiad.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 52
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 52
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Liście kapusty opłukać, otrząsnąć i poszarpać na kawałki. Pomarańcze obrać i wyfiletować. Sok zostawić do dressingu. Buraki obrać , skrócić na końcach i spiralną krajalnicą do warzyw pokroić na cienkie spaghetti. W słoiczku wymieszać wszystkie składniki dressingu. Kapustę rozłożyć na talerze, na niż położyć kawałki pomarańczy i buraczkowy makaron. Polać dressingiem. Na wierzchu poukładać ciepłe kotlety i podawać. Jak zrobić kotlety znajdziecie w moich przepisach, kotlety na ostro.