Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czerwone papryki z grilla"
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 66
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 66
Składniki
Cebulę i czosnek siekamy, dymkę kroimy w krążki i szklimy na oleju. Doprawiamy solą, pieprzem i papryką w proszku. Studzimy i mieszamy z pietruszką, bułką tartą i serem śródziemnomorskim. Papryki przecinamy wzdłuż, usuwamy nasiona i napełniamy farszem. Skrapiamy oliwą, posypujemy startym serem i grillujemy ok. 25 min.Źródło: Kobieta i życie