Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 55
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2267
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 263
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1611
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 55
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2267
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 263
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1611
Składniki
Cząstki przełożyć do rondelka i podlać wodą mniej więcej do połowy wysokości, dodać liście laurowe, pieprz, ziele angielskie i ziarna musztardy. Dodać szczyptę soli. Gotować na małym ogniu przez ok godziny, podlewając wodą w razie konieczności.
Wszystkie warzywa pokroić w plasterki. Dodać do gotującego się mięsa.
Kiedy warzywa zmiękną. Odlać sos do osobnego rondelka i zredukować, dodać śmietany, przyprawić solą i pieprzem. Podawać. U mnie z pure i szpinakiem. Smacznego