Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś cały dzień zalatany wybijamy brojlery tak też obiad na szybko z piersi jednego z nich.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4768
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 936
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4768
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 936
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Składniki
Przygotowaną pierś z kurczaka
Rozbić tłuczkiem do kotletów, posolić przed samym smażeniem.
Jajka roztrzepać widelcem i posolić. Rozbite kotlety moczyć w jajku następnie w bułce i kłaść na rozgrzany olej,
Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Obiad podałam z całymi ziemniakami oraz tłuszczem z kotletów i sałatką swoją z tamtego roku.