Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie nie wymagające dużo pracy
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 89
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 44
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 89
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 44
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 132
Składniki
Cwiartki przed smażeniem przyprawić:solą,pieprzem,papryką dodać łyżkę oleju odstawić na 1 godz. do lodówki W tym czasie lekko podgotować ziemniaki,odcedzic i przyprawić solą ,pieprzem,papryką,zmiażdżonym czosnkiem posypać majerankiem.
Cwiarki podsmażyć na patelni/2 łyżki oleju/żeby się zrumieniły. Ziemniaki i ćwiartki włożyć do natłuszczonego naczynia do zapiekania,zapiekać w piekarniku ok.1godz.