Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35996
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 163
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 293
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 347
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35996
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 163
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 293
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 347
Składniki
Cebulę drobno siekamy i przysmażamy, aż się zeszkli, dodajemy przeciśnięty czosnek, chwilę smażymy, dodajemy wszystkie przyprawy i smażymy jeszcze jeszcze chwilę, często mieszając i uważając, żeby się nie przypaliły.
Teraz do garnka dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz groszek, smażymy kilka minut mieszając, dolewamy pomidory oraz mleko kokosowe, przykrywamy i dusimy na niewielkim gazie przez pół godziny.
Jak już ziemniaki zmiękną, danie jest gotowe. Solimy jeszcze do smaku. Podajemy z ryżem lub samodzielnie. Smacznego ;-)