Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam trochę odświeżyć swoje danie. Curry w nowej wersji podałam z Pieczonymi a'la zacierkami.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 252
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 252
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszać, dodać sok z pomarańczy i ok pół szklanki wody.
Mieszankę przypraw podsmażyć na patelni i dodać pokrojone w kawałki filety. Dusić na małym ogniu mieszając co jakiś czas. Kiedy filety będą już gotowe doprawić miodem i zdjąć z ognia.
Białka, mąkę i koperek wymieszać na gęsto masę. Układać łyżeczką na papierze do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15-20 minut.
Smacznego