Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne curry to dość popularne danie, można je jednak przygotować na wiele różnych sposobów. U mnie z dynią i łodygą brokuła, którą rzadko ktokolwiek wykorzystuje.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 73
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 97
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 73
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 97
Składniki
Filet z kurczaka kroimy w kostkę, wrzucamy na rozgrzany olej razem z pokrojoną w dowolnej wielkości kawałki cebulą i przyprawami (oprócz soli). Smażymy ok. 5 minut na wolnym ogniu. Następnie dodajemy pokrojone w niewielką kostkę łodygi brokuła i dynię. Dusimy razem pod przykryciem, aż warzywa będą miękkie. Na koniec wlewamy mleko kokosowe, zagotowujemy i doprawiamy do smaku solą.