Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna potrawa do przemycenia warzyw. Pożywne, zdrowsze i smaczne.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 159
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 41
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 159
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 41
Składniki
Mięso przekładamy do miski. Cukinię trzemy na tarce o małych oczkach, dodajemy do mięsa. Cebulę również ścieramy na tej samej tarce. Ząbki Czosnku przeciskamy przez praskę. Dodajemy jajko. Przyprawiamy i wszystko mieszamy aż składniki się połączą. Jeżeli będzie za rzadkie dodajemy bułkę tartą i wyrabiamy.
Formujemy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni z obu stron na rumiano.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.