Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 177
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1059
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 57
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 177
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1059
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 57
Składniki
Czosnek posiekaj, cebulę pokrój na piórka i podsmaż na oleju przez minutę.
Dodaj cukinię pokrojoną w półplasterki 1 cm grubości. Posyp solą i duś pod przykryciem ok. 5 minut, co jakiś czas mieszając.
Dodaj do warzyw pokrojone pomidory i oliwki. Smaż chwilkę, aby pomidory puściły sok i nie straciły twardości.
Zdejmij patelnię z ognia, przypraw pieprzem i delikatnie skrop octem jabłkowym. Podawaj z młodymi ziemniaczkami na obiad lub na zimno jako sałatkę.