Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie lekkostrawne i bardzo smaczne,takie połączenie nadaje się na danie główne jak również jako przekąska:)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 610
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 610
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 165
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 123
Składniki
Z cukinii wydrążyć środek,nie wyrzucać. Paprykę przekroić na pół wyjąć środek i wyrzucić. Na patelni podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę,dodać środek z cukinii oraz pierś pokrojoną w kostkę i drobno pokrojoną paprykę. Smażyć około 10 min,doprawić do smaku solą i pieprzem. Na wydrążone łódki cukimi nałożyć farsz ,oraz na połówki papryki. Dać do nagrzanego piekarnika do 170st,zapiec góra dół do momentu miękkości cukinii,posypać serem żółtym i zapiec do jego zrumienienia. Smacznego życzę