Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Umiejętnie dobrane zioła wydobywają fantastyczny smak cielęciny, co tworzy z potrawy wykwintne danie na każdą okazję.
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 40
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 34
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 40
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 34
Składniki
Papryczkę drobno pokroić. Kotleciki schabowe lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem, posypać mieszanką ziół i papryczką, skropić olejem.
Mięso wstawić na min. 0,5 h do lodówki. Na rozgrzanym oleju smażyć mięso po 2-3 minuty z każdej strony.