Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cielęcina z porzeczkami"
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9993
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9993
Składniki
Mięso oczyść i lekko rozbij na grubość ok. 2 cm. Cienkim nożem zrób wzdłuż mięsa nacięcie, tak aby powstała kieszonka.
Oliwą natrzyj je dokładnie w środku i na zewnątrz. Posól. Następnie podsmaż kilka minut z każdej strony. Ostudź. W kieszonki włóż natkę pietruszki, plaster sera i dużą łyżkę porzeczek. Smaż przez 10 minut z każdej strony.Źródło: Na żywo