Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto serowe z oliwkami"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 614
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 167
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 239
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 128
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 614
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 167
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 239
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 128
Składniki
Ser brie przekrój na pół w poziomie. Do miski włóż ser kozi, jajka, oliwki, orzechy włoskie, morele i połowę zieleniny. Dopraw solą, pieprzem i delikatnie wszystko wymieszaj.
Posmaruj grubą warstwą masy koziej dolną warstwę brie i przykryj warstwą wierzchnią. Udekoruj rant „ciasta” resztą posiekanej zieleniny, a wierzch posyp prażonymi orzeszkami piniowymi.
Wstaw na noc do lodówki, by się przegryzło. Podawaj ze świeżą bagietką lub chlebem korzennym.
Czas przygotowania: 20 minut. Poziom: łatwyŹródło: TV14