Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotuj ziemniaki według naszego przepisu i zaskocz swoich domowników. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy w poprzek na plasterki tak aby nie przeciąć ziemniaka do końca W miseczce umieszczamy: masło, sól, majeranek i dodajemy utarty ząbek lub dwa czosnku a następnie całość mieszamy
Pokrojone ziemniaki podgotowujemy przez 10 minut w osolonej wodzie Następnie ziemniaki przekładamy do brytfanny i na wierzch nakładamy wcześniej przygotowane masło czosnkowe Całość pieczemy przez 40 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni