Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis naprawdę warto wypróbować, placki są chrupiące i smakują wybornie. SMACZNEGO.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, cebulę obrać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Następnie pieczarki, paprykę bardzo dokładnie oczyścić, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na maśle. Ziemniaki połączyć z usmażoną i ostudzoną papryką, pieczarkami, dodać mąkę, bułkę tartą. Wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem i bardzo dokładnie wymieszać. Gotową masę ziemniaczaną kłaść łyżką na rozgrzany olej, smażyć z obu stron na złoty kolor, podawać z kwaśną śmietaną.