Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, stosunkowo szybko do zrobienia i smaczne.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
► Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę i na oleju zeszklić, dodać mięso i smażyć przez 10 minut. Dodać w plastry pokrojone pieczarki, w kostkę pokrojone ziemniaki i dalej jeszcze chwilę smażyć. ► Zawartość torebki dobrze wymieszać z 400 ml. wody i wlać do mięsa, dodać fasolkę i gotować pod przykryciem około 20 - 25 minut na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszająć. Przyprawić.