Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe z kurczakiem, ziemniakami, cukinią oraz papryką i fasolką szparagową, smaczne i sycące , polecam .
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10535
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4917
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 838
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10535
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4917
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 838
Składniki
Na patelni rozgrzej olej, dodaj pokrojoną cebule chwile podsmaż, dodaj pokrojonego w kostkę fileta, posyp przyprawą do kurczaka, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek . Podsmaż około 5 minut.
Dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki, wymieszaj i chwile podsmaż, następnie pokrojoną w większą kostkę cukinie, paprykę, fasolkę szparagową , marchewkę oraz kapustę pekińską . Wszystko razem wymieszaj, dopraw solą , pieprzem i przyprawami , chwile podsmaż .
Całość przełóż do garnka,’dodaj pomidory z puszki ,pokrojonego selera, pora i lubczyk, zalej wodą lub bulionem, przykryj i gotuj około 15 minut aż warzywa będą miękkie .
Przed podaniem posyp natką pietruszki . Polecam