Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłodnik, idealny na upalne dni i bardzo zdrowy, sporo szczypiorku i koperku, a do tego kiszone buraki z czosnkiem. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1183
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 119
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 133
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1183
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 119
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 133
Składniki
Do dużej miski wlewamy maślankę, a następnie zawartość słoika z kiszonymi burakami, szczypiorek i koperek siekamy na drobno i dodajemy do miski, ogórki bez skórki ścieramy na dużym oczku i również dodajemy do miski. Całość mieszamy z pieprzem i z solą. Jajka gotujemy na twardo i dodajemy już na talerzu z chłodnikiem. Jeszcze odrobina jogurtu i chłodnik jest gotowy do jedzenia. Chłodnik najlepiej smakuje zimny:) Gotowe !!! Smacznego !!!