Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis Ewy Wachowicz z 395 odcinka programu Ewa gotuje.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 56
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 89
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 56
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 89
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Składniki
Ogórki i cukinię zetrzeć na tarce jarzynowej (młodej cukinii nie trzeba obierać). Przełożyć do garnka lub kamionki. Wlać kefir wymieszany z jogurtem. Dorzucić czosnek, szalotki i rzodkiewki oraz posiekany koperek i szczypiorek. Dolać wodę z ogórków. Przyprawić solą i pieprzem. Wstawić do lodówki na minimum godzinę.
Podawać z pokrojonym pstrągiem wędzonym. Można dorzucić kostki lodu. Na talerzu udekorować koperkiem.