Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chłodnik czerwony: Pomidorowy"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 318
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 280
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 318
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 280
Składniki
Pomidory sparz, obierz ze skórki drobno pokrój. Resztę warzyw obierz, oczyść i posiekaj lub zetrzyj na tarce (8 łyżek odłóż). Do warzyw wlej sok pomidorowy, zmiksuj, dopraw octem, solą, pieprzem i cukrem. Wstaw do lodówki przynajmniej na godzinę.
Przed podaniem dodaj do zupy odłożone warzywa.
Czas przygotowania: 15 minut 120 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień