Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne i proste danie. A wypełnienie chlebka zależy od zawartości Twojej lodówki i podniebienia.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 278
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 278
Składniki
Nacinamy chleb w kratkę, tak aby wyciągnąć część środka. Kroimy cebulę i paprykę w kostkę. Napełniamy chlebek warzywami, plastrami chorizo lub salami oraz żółtym serem. Całość zapiekamy w piekarniku w 180stC do momentu roztopienia sera. ENJOY THE FOOD
P.S. Warzywa polecam przed pieczeniem podsmażyć na patelni, żeby zmiękły. Do chlebka warto dodać ulubiony sos np. czosnkowy.