chlebek na grilla

chlebek na grilla
> 3-4 os.
> 60 min
średnie
przystępne
avatar Autor: gvlba
CHRUPIĄCY CHLEBEK TO ŚWIETNY DODATEK DO POTRAW Z GRILA

Składniki

  • 1 chlebek niekrojony,pół kostki miękkiego masła,pół pęczka pietruszki i koperku,2 zmiażdzone ząbki czosnku,

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki na farsz miksujemy.Chlebek kroimy na gróbe kromki,nie przecinając ich do końca.Przekładamy masą i owijamy kilkukrotnie folia aluminiowa.Pieczemy na grilu ok 20-30 min.chlebek można tez upiec w piekarniku z termoobiegiem przez 40 min.

Komentarze do przepisu (7)

annawk 21 stycznia 2009
pyszne , aromatyczne, wÅ
qrdej 31 maja 2009
Super pomysł ! ! ! !
synekalanek 31 maja 2009
30 dag czego?
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 1 chlebek niekrojony,pół kostki miękkiego masła,pół pęczka pietruszki i koperku,2 zmiażdzone ząbki czosnku,
Składniki