Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8808
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 454
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8808
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 196
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 454
Składniki
Danie robimy na patelni wok. Filet z kurczaka najlepiej jak jest trochę zmrożony można go łatwo pokroić w cienkie kawałki. Paprykę kroimy w większą kostkę. Cebulkę (zieloną część) kroimy. Czosnek wyciskamy przez praskę. Pokrojonego fileta z kurczaka marynujemy dodając mąkę, czosnek i sos sojowy (mieszamy całość). Na rozgrzany na patelni olej wrzucamy przygotowane mięso, mieszając smażymy ok 6 min. Teraz wrzucamy paprykę, cebulkę dodając równocześnie oester sos i sos sojowy. Jak papryka będzie na 3/4 miękka to nasze danie będzie gotowe!!! Zapraszam do obejrzenia filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!!!!!