Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8583
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 175
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 114
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 457
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8583
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 175
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 26
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 114
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 457
Składniki
MIĘSO PODSMAŻYĆ NA OLEJU,DODAĆ POKROJONĄ W KOSTKĘ CEBULĘ,POSIEKANY CZOSNEK I SMAŻYĆ OK.10 MINUT.FASOLĘ ODCEDZIĆ I OPŁUKAĆ.PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ,POŁĄCZYĆ Z MIĘSEM.DODAĆ SOS POMIDOROWY,TABASCO I PRZYPRAWY.KOSTKĘ BULIONU ROZPUŚCIĆ W SZKLANCE WRZĄTKU,ZALAĆ MIĘSO I DUSIĆ OK.GODZINY NA WOLNYM OGNIU,CO JAKIŚ CZAS MIESZAJĄC.NA KILKA MINUT PRZED KOŃCEM GOTOWANIA DODAĆ FASOLĘ.