Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne danie z kuchni meksykańskiej.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 143
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1310
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1074
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 93
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 67
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 143
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1310
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1074
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 93
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 67
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, czosnek przeciskamy przez praskę i podsmażamy na patelni. Kiedy cebula się zeszkli dodajemy mięso oraz przyprawy i podsmażamy do rumianego koloru.
Do usmażonego mięsa dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę oraz pomidory z puszki i dusimy około 30 minut.
Na sam koniec dodajemy przepłukaną i odsączoną fasolę. Dusimy kolejne 10 minut. Doprawiamy do smaku. Smacznego! :)