Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Carpaccio z łososia z ogóreczkami"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 29
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 215
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 251
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 29
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 215
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 251
Składniki
Łososia opłucz w zimnej wodzie, osusz papierowym ręcznikiem i pokrój ostrym nożem na bardzo cienkie plasterki. Ułóż na dużym talerzu.
Ogórki małosolne pokrój w drobną kosteczkę, cebulkę posiekaj.
Ułóż warzywa wraz z kaparami na łososiu.
Oliwę z oliwek połącz z sokiem z cytryny. Dodaj sól i świeżo mielony pieprz. Wymie szaj i polej rybę.
Carpaccio schładzaj przez 1 godz. w lodówce.
Podawaj z bagietką i białym winem.
<strong>Przepis nadesłał: Piotr Witkowski</strong>Źródło: Kurier TV