Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 18
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 46
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1718
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 18
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 46
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1718
Składniki
Boczek pokroić w kostkę podsmażyć. Kiedy się zrumieni dodać boczek i śmietanę. Podsmażyć na małym ogniu. Dodać pokrojoną pietruszkę.
Makaron ugotować al''''dente w osolnonej wodzie z oliwą . Wyłożyć makaron na talerz i polać sosem. Nie solić ponieważ boczek jest słony.