Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cannelloni z mięsem mielonym"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Mielone podsmaż na oleju. Pieczarki i cebulę pokrój, podduś na oleju. Przypraw. Połącz z mięsem, kukurydzą i odrobiną soku pomidorowego. Napełnij rurki makaronowe.
Formę posmaruj śmietaną. Ułóż rurki, zalej resztą soku, posyp startym serem. Piecz 15 min w 150°C.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie