Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne cannelloni :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Składniki
W rondlu zeszklij połowę posiekanej cebuli i czosnek. Dodaj mięso oraz koncentrat, duś 10 minut. Dopraw solą i pieprzem. Wsyp połowę tartego sera, nadziej surowe cannelloni. Ułóż w posmarowanym margaryną naczyniu.
Przesmaż resztę cebuli. Dodaj pomidory z zalewą. Duś 10 minut. Dopraw solą i pieprzem. Polej cannelloni, posyp resztą sera. Zapiekaj 45 minut w temp. 200 stopni. (W zależności od naczynia czas ten może się skrócić. Ja np. piekłam 30 minut. Nie można pozwolić by makaron stwardniał.)