Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie, delikatne mięso z polędwiczki wieprzowej w pysznym sosie z warzywami.
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Składniki
1. Mięso kroimy w 2 cm plastry. 2. Prużymy na rozgrzanym oleju do miękkości. 3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Następnie dodajemy pokrojone w kostkę papryki oraz ogórki.
8. Wlewamy przecier, ketchup oraz musztardę.
9. Wsypujemy chili, mieszamy i chwilę gotujemy.
10. Sos łączymy z mięsem.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.