Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z przepysznym kremowym sosem , który powstaje z połącznia burraty i pieczonych, aromatycznych warzyw. Doskonałe danie o każdej porze roku, świetnie się sprawdzi na rodzinny obiad lub kolację. Jest proste i szybkie w wykonaniu. Możesz użyć dowolnych ulubionych warzyw, które masz w domu.
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 665
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 665
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 184
Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do naczynia dodaj pomidorki koktajlowe, pokrojoną cebulę, dynię, cukinię, czosnek. Posyp przyprawami i polej olejem. Wstaw do piekarnika na około 20min(190’C). Po upieczeniu dodaj burratę, posyp natką i całość delikatnie wymieszaj , następnie dodaj makaron.