Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 521
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 132
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 224
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 521
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 132
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 224
Składniki
Natkę opłucz, drobno posiekaj. Korniszony pokrój w kosteczkę. Pokrojone wymieszaj z majonezem i jogurtem. Sos przypraw do smaku octem, solą oraz pieprzem.
Dymkę oczyść, ogórek sałatkowy umyj. Obydwa warzywa pokrój w plasterki.
Na patelni rozgrzej olej. Włóż paluszki rybne. Usmaż je według przepisu na opakowaniu. Zdejmij. Tosty zrumień w rozgrzanym piekarniku albo tosterze.
Na kromkach wiejskiego chleba rozłóż sałatę. Posmaruj przygotowanym sosem. Na tym ułóż plasterki ogórka, paluszki rybne oraz krążki dymki. Polej keczupem. Przykryj zrumienionymi tostami. Udekoruj np. plasterkami ogórka.
Sos możesz dodatkowo przyprawić czosnkiem ok. 40 min 1 porcja zawiera ok. 430 kcal Ok. 2,60 zł za porcjęŹródło: Tina