Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, wspaniałe do 2 dania!
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 88
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 196
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7986
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 88
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 196
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7986
Składniki
Ugotować buraki w skórkach, ugotowane wsadzić do zimnej wody i obrać, w zimnej wodzie skóra schodzi praktycznie sama. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Paprykę umyć obrać pokroić w prążki ugotować z obraną i pokrojoną cebulą w pół krążki w wodzie, wody nie dużo, z zielem ang. i listkami laurowymi.
Następnie paprykę wymieszać z burakami, dać sól, cukier ocet wymieszać spróbować, jak by ktoś chciał może dodać octu czy cukru więcej. Nałożyć do słoików zakręcić i musi troszkę odstać aby się przegryzło. Smacznego.