Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla wszystkich lubiących włoskie dania ;)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 655
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 655
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Składniki
Przeciśnięty przez praskę czosnek zeszklić na oliwie. Dodać drobno pokrojone pieczrki, dusić.
W między czasie ugotować makaron. Kiedy pieczrki zmiękną, przyprawić vegetą, dodać pomidoroy, chwilę poddusić. Zabielić śmietaną, posypać parmezanem i bazylią.
Makaron podawać polany sosem