Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Boczek pieczony w czosnku"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 585
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 41
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 77
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 42
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 347
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 585
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 41
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 77
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 42
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 347
Składniki
Ząbki czosnku obierz, pokrój na plasterki. Gałązki tymianku i rozmarynu umyj, osusz, posiekaj.
Boczek umyj, osusz, natrzyj olejem, solą, pieprzem, majerankiem oraz posiekanymi ziołami.
Ze wszystkich stron obłóż plasterkami czosnku. Boczek owiń folią, wstaw na noc do lodówki.
Boczek ułóż w lekko natłuszczonej formie. Piecz ok. 40 minut w temp. 190°C.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic .</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie