Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bitki z wieprzowe duszone z cebulą podane z ziemniakami i sałatką warzywną oraz z ostrymi papryczkami cherry.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 365
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 93
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 414
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 365
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 93
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 414
Składniki
Plastry mięsa lekko rozbijamy tłuczkiem do mięsa, doprawiamy solą i pieprzem. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy plastry mięsa na rumiany kolor z obu stron. Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę doprawioną solą i pieprzem i dusimy całość pod przykryciem do miękkości mięsa i ładnego zeszklenia się cebuli. W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Gotowe bitki podajemy z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi cebulką i sałatką warzywną z ostrymi papryczkami cherry. Smacznego !!!