Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy macie ochotę na bitki z szynki wieprzowej w aromatycznym sosie z grzybami?
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 361
Polecam.
Odsłon: 790
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36386
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 455
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 361
Polecam.
Odsłon: 790
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36386
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 455
Składniki
1. Mięso kroimy w dwu centymetrowe plastry, rozbijamy, solimy, obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy solą oraz pieprzem 3. Pod koniec smażenia dodajemy musztardę, ketchup, sos sojowy, kostkę rosołową, czosnek oraz chili. Podlewamy ½ szklanki wody i gotujemy.
4. Mięso łączymy z sosem. 5. Gotowe. 6. Smacznego.