Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i efektowne! ;)
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 368
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 368
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Składniki
mięso kroimy w 2 cm plastry, każdy rozbijamy tłuczkiem, posypujemy solą i pieprzem, podsmażamy po 2 min z każdej str na silnie rozgrzanym oleju i przekładamy do dużego rondla
podlewamy wodą i dodajemy pokrojoną w plastry cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy, dusimy ok 1 godz ;) pod przykryciem, wodę uzupełniamy tal aby zakrywała mięso :)