Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a zarazem szybkie danie.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 34
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 34
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Składniki
1. Mięso obieramy błonek, kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Obsmażamy z obu stron na rozgrzanym oleju. 3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. W brytfannie gotujemy 2 szk. wody. 5. Przekładamy mięso i gotujemy do chwili, kiedy będzie miękkie.
6. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju. 7. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Grzyby łączymy z mięsem.
10. Sos rozrabiamy ze śmietaną. 11. Hartując wlewamy do mięsa, 2 minutki gotujemy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.